Mesut Ozil

Lumea fotbalului international se lauda cu o noua aparitie senzationala!

Tu stii cine este noua vedeta? Asadar, vestile circula repede iar aceasta noua aparitie face furori, colaborand cu cei mai celebri fotbalisti.

Calitati precum echilbrul, control suprem, tehnica, ingeniozitate, rezistenta, starnesc invidia chiar si celor mai buni jucatori.

Cred ca v-am facut curiosi, dar va asigur ca asteptarea nu a fost in zadar, deoarece ADIDAS Ace 16+ Purecontrol sunt adevarata vedeta a fotbalului actual si de viitor definind cuvantul ingeniozitate.

Ghetele ADIDAS Ace 16+ Purecontrol au un mare fan. Insusi Mesut Özil le reprezinta cu deplina incredere, sustinand tehnologia si inovatia cu care au fost create. Acum ca ati facut cunostinta cu unul dintre elementele succesului in a fi un bun jucator, pot continua in a va prezenta alte caracteristici ce traseaza clar deosebirile.

Diferenta este data de insusiri tipice precum:

Conceptul de Purecontrol se rezuma la a pastra doar partile necesare si cele mai simple pe cand Primeknit semnifica controlul perfect asupra mingii datorită zonelor de tricot special proiectate, iar materialul de silicon ofera protectie impotriva vremii. Imaginati-va doar ca s-a atins cea mai mica distanta dintre picior si minge, iti poti potrivi simplu ghetele, deoarece se pliaza perfect pe forma piciorului. Primecut, Techfit si Sprintframe reprezinta concepte conform carora inovatia, design-ul, comfortul, stabilitatea si tehnica au atins cote maxime.

Convinge-te singur de toate aceste lucruri vizitand site-ul www.ghetefotbalonline.ro. Aici iti poti gasi “perechea” si nu doar atat, va oferim oportunitatea de a va personaliza ghetele de fotbal preferate prin sistemul GFO ID.

GFO ID este procedeul de brodare a ghetelor de fotbal cu caracterele dorite: nume, numere, initiale, steaguri, cu ajutorul celei mai inalte tehnologii de pe piata de profil.

Aceste ghete pot fi raspunsul imbunatatirii performantelor tale. Performantele tale sunt stabilite in urma alegerilor facute! Alege corect!