Dupa cum v-am obisnuit, suntem mereu printre voi. Din dorinta de a sustine Nationala Romaniei la Campionatul European de fotbal cat si suporterii fideli ai Nationalei, www.ghetefotbalonline.ro a lansat un concurs in cadrul emisiunii matinale Neatza cu Razvan si Dani de la Antena 1. Pe durata a trei saptamani vor fi diferite concursuri pe pagina de facebook a emisiunii si in timpul transmisiilor, daca te consideri un fan al fotbalului nu rata niciun moment, urmatorul castigator poti fi chiar tu.

Se apropie marele eveniment, ar fi bine sa fii pregatit, anul acesta ne bucuram de a 15-a editie a Campionatul European de fotbal ce are loc doar o data la fiecare 4 ani. Anii 1960 si 2016 nu au in comun doar cifra 6, ci si Franta, tara gazda a turneului din acest an.
Tema acestei editii „Celebrând arta fotbalului”, imbina complexitatea jocului de fotbal cu elementele diversităţii artistice franceze, aceasta fiind viziunea unui joc frumos, de putere, tehnica, ingeniozitate si maiestrie.

Trofeul Campionatului European, mult ravnit de echipele calificate, mai poarta si numele de Cupa Henri Delaunay, în cinstea celui care a avut ideea organizării competiției.
Au trecut opt ani de la ultima participare a Romaniei la Campionatului European, insa in aceasta editie revenim cu mult entuziasm, chiar in deschiderea turneului. Romania are deosebita placere de a fi pe teren alaturi de Franta in primul meci.

Ne incredem in actuala generatie si in atuurile ei pentru a obtine rezultate cat mai bune. HAI ROMANIA!!!