Leo Messi jucand fotbal

Un model de urmat in lumea fotbalului este Leo Messi, drept dovata stau golurile marcate in cariera sa, 20% talent si 80% munca, Messi este singurul jucatorul care a castigat de 5 ori Balonul de Aur.

Magician al jocului, Messi detine control total si este intangibil pe teren, iar driblingurile lui sunt adevarate scamatorii pe teren. Pe scurt Messi este omul momentului, apreciat chiar si de adversari. Atent la detalii Messi isi alege ghetele dupa cele mai inalte standarde, astfel a luat nastere colaborarea Adidas-Messi. Evoluand intr-un mod traditionalist, de-a lungul timpului ghetele de fotbal au trecut prin multe etape   si au avut un singur scop, imbunatatirea legaturii dintre jucator-ghete-minge. Adidas vine cu noi elemente din dorinta de a creste performantele jucatorilor prin imbunatirea ghetelor Adidas Messi 15.1.

Ghetele Adidas Messi 15.1 au capat o noua infatisare inclusiv logo-ul Messi in partea frontala. Adidas incearca sa acopere toate nevoile unui jucator, astfel ghetele Adidas Messi 15.1 enumera calitati precum: MESSIFRAME (comfort si stabilitate), MESSIGAMBETRAX ( viteza si tehnica), MESSITOUCH (atingere perfecta si controlul mingii ) plus o culoare unica . Aceste ghete sunt construite pentru a atinge succesul, nu pierde nici o sansa de a le achizitiona de pe GheteFotbalOnline.ro .

O alta surpriza prezentata de compania Adidas este ca data de 10/10 sa fie Ziua Messi, evenimentul va marca lansarea unei colectii anuale unice si vor produce doar o 100 de bucati. Astfel, 10 perechi vor fi trimise catre cei mai noi membrii adidas, una ii va apartine lui Messi, iar restul vor merge spre vanzare.