NIKE Mercurial Vapor NEYMAR Jr. “SCRIS IN STELE”

NIKE Marcurial Vapor NEYMAR Jr. NJR

“Am crescut purtand intreaga copilarie ghetele Mercurial, asadar este ca un vis devenit realitate sa imi vad povestea vietii mele scrisa pe aceste ghete minunate. Inseamna mult ca nu este vorba doar despre mine,este vorba despre familia mea si despre momentele pe care le-am petrecut alaturi de colegi pe teren”, spune Neymar Jr.

ghete nike mercurial vapor NJR

In luna August 2017 Neymar Jr. a debutat cu primele sale ghete Mercurial Vapor care ii poarta semnatura. Ghetele Mercurial Vapor NJR. “SCRIS IN STELE” ne arata povestea unui fenomen care isi indeplineste visul. Destinat pentru măreție de la o vârstă fragedă, Neymar Jr. a îmbrățișat presiunea și a pornit să-și facă familia și țara mândră de el.

“Crescând în Brazilia, fotbalul este totul”, spune Neymar Jr. “Sunt foarte mândru de țara mea și sper că și ei sunt mândri de mine”.

NIKE Marcurial Vapor NEYMAR Jr. NJR

Drapelul Braziliei inspiră paleta de culori a ghetelor și reflectă grafica constelației Southern Cross.

Două dintre cele mai importante momente ale lui Neymar cu echipa națională a Braziliei sunt, de asemenea, recunoscute în cadrul designului. În primul rând, debutul sau la echipa nationala a Braziliei împotriva Statelor Unite pe 10 august 2010, când avea doar 18 ani. Și în al doilea rând, triumful din tara sa natala la Jocurile Olimpice – recunoscut prin referire la stadionul Maracana.

Design-ul face referire la familia lui Neymar Jr. ,11.03.96 se referă la data nașterii surorei sale Rafaella.,24.08.11 semnifică data nașterii fiului sau David Lucca. Data de naștere a lui Neymar Jr., 02.05.92, este de asemenea pe ghete la fel ca viteza maximă de 34.7 KM / H. Figurile geografice punctate pe hărțile imitative de pe ghete reprezinta punctele cardinale ale Barcelonei și respectiv Braziliei.

Mai multe goluri semnificative ale clubului lui Neymar sunt de asemenea comemorate pe ghete, inclusiv primul său gol împotriva Real Madrid pe 26 octombrie 2013 și finala Ligii Campionilor din 2015. La o privire atenta, se pot vedea “constelațiile” de pe ghete, care descriu calea pe care mingea a luat-o în construirea fiecăruia dintre obiectivele la care se referă.

De asemnea se mai regasesc si alte goluri care au o semnificație personală pentru Neymar Jr. și care sunt marcate pe acest ghete.

Stilul îndrăzneț și plin de bucurie este capturat și pe partile de dantelă ale ghetelor, unde putem citi doua cuvinte “Ousadia” și “Alegria” (“îndrăzneț” și “bucurie” în portugheză).