Alege perechea potrivita de ghete pentru fotbal !

“Fotbalul” reprezinta sportul inventat de scotieni la mijlocul secolului XV ,dezvoltat de englezi la sfarsitul secolului XIX si tacticizat de Jose Mourinho la inceputul secolului XXI.
”Fotbalul” naste pasiuni si controverse in orice colt al lumii,este un limbaj universal vorbit de milioane de oameni,.
Pentru a putea obtine performante cat mai notabile,fiecare jucator de fotbal are nevoie de uneltele necesare,iar cea mai importanta dintre acestea este gheata de fotbal,Este esential sa folosesti perechea de ghete potrivita in concordanta cu tipul de fotbal practicat.In acest sens,firmele care produc ghetele de fotbal au investit sume semnificative de bani in tehnologie si in proiecte,pentru a vedea exact,lucrurile esentiale pentru jucatorul de fotbal,in momentul antrenamentului si jocului.
Daca la sfarsitul anilor 1980 erau doar doi producatori importanti de ghete de fotbal,in anul 2015 avem peste doua zeci,fiecare dintre ei incercand sa vina in ajutorul jucatorului de fotbal,prin diferite tehnologii,materiale si culori.Magazinul nostru www.ghetefotbalonline.ro a facut o selectie riguroasa,in functie de nevoile si dorintele jucatorului de fotbal din Romania si am decis sa comercializam doar trei dintre acestea,deoarece ne regasim ca si principii in dezvoltarea si progresul acestor brand-uri.
“ADIDAS”- companie fondata in anul 1924 de catre doi frati de origine germana,Adolf si Rudolf Dassler si este cel mai mare producator de articole sportive din lume.
Rudolf-Dassler---GheteFotbalOnline.ro
“NIKE” – companie americana fondata in anul 1964 de catre Bill Bowerman si Phil Knight,iar numele a fost imprumutat din mitologia greaca,”NIKE” reprezentand zeita greaca a victoriei.
NIKE---GheteFotbalOnline.ro
“MIZUNO” – companie japoneza fondata in anul 1906 de catre Rihachi Mizuno si fratele sau,si reprezinta unul dintre pionerii fabricarii articolelor sportive.
Mizuno---GheteFotbalOnline.ro
Dupa cum am mentionat mai sus,am pus bazele acestui business influentati de strategia si principiile acestor mari companii,optand sa comercializam doar aceste trei brand-uri,desi piata de profil ofera multe alte optiuni.Am incercat sa oferim clientilor nostri ghete de fotbal produse de companii din cele mai importante si influente tari ale lumii,Germania,Statele Unite ale Americii si Japonia pentru a inspira acestora pricipiile comune cum ar fi:disciplina nemteasca,nevoia de dezvoltare continua a poporului american si ingeniozitatea tehnologica a popoarelor de origine asiatica.
Magazinul nostru www.ghetefotbalonline.ro va ofera o gama larga de produse,iar ghetele de fotbal reprezinta piatra de temelie a acestui proiect.Pentru a satisface nevoile jucatorului de fotbal comercializam ghete de fotbal pentru profesionisti,amatori,juniori,sala si teren sintetic.
Este esential sa alegem gheata de fotbal in functie de suprafata de joc,conditiile meteo si sensibilitatea motrica a organismului nostru.Tocmai de aceea avem ghete de fotbal produse din diferite materiale,cu diferite tipuri de crampoane si de diferite design-uri.In timpul anotimpului cald se recomanda folosirea ghetelor din piele ,cu crampoane de plastic sau cauciuc pentru a conferi piciorului confortul necesar in conditii meteorologice cu temperature ridicate.
In timpul anotimpului ploios si a anotimpului rece se recomanda ghetele de fotbal din material sintetic si crampoane de metal pentru un nivel de absorbtie al apei cat mai scazut si o stabilitate mai buna.
Cel mai important aspect in momentul alegerii ghetei de fotbal potrivite il reprezinta confortul,o greseala des intalnita este alegerea ghetei de fotbal doar din punct de vedere al design-ului sau a culorii.
Pentru sfaturi legate de aceasta tema www.ghetefotbalonline.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0768519333 si adresa de mail [email protected]

2 thoughts on “Alege perechea potrivita de ghete pentru fotbal !

  1. Laurentiu Spataru

    Eu am piciorul mai lat,insa nu foarte mult si caut o pereche de ghete pentru viteza si in care sa simt tot ceea ce fac. Ma puteti ajuta cu cateva variante? De preferat sa fie modele profesionale